Virkon™ H

Optimaalinen desinfiointiaine; Suojaa tartunnoilta kasvihuoneissa, niihin liittyvissä rakennuksissa ja laitteissa.

Voidaan käyttää muun muassa:
 • Pintojen desinfiointi
 • Työkalujen ja välineiden desinfiointi
 • Kuljetusvälineiden ja ajoneuvojen desinfiointi
 • Desinfioiva saappauskylpy
 • Ilman desinfiointi varastotiloissa ja aitoissa
 • Vesihuoltojärjestelmien desinfiointi

Käyttöalueet

Virkon™ H – optimaalinen kasvinsuojeluaine

Soveltuu käytettäväksi tyhjissä kasvihuoneissa, varastoissa ja maatalousrakennuksissa.

 • Laajatehoinen vaikutus

 • Laaja käyttöalue

 • Hellävarainen ympäristölle

 • Merkitty Euroopan ECOCert-merkillä

Virkon™ S:llä ja Virkon™ H:lla on erilaiset formulaatiot.

Koska näiden tuotteiden eri käyttöalueilla on eroja säädöksissä ja sovellusvaatimuksissa, tarvitaan erilaisia ​​tietoja, jotka on tuotettava erityisesti tuotteen rekisteröinnin tukemiseksi ECHAssa.

Virkon™ H on optimoitu tiedon avulla, ja se on hygienian sääntelypaketti puutarhaviljelymarkkinoiden PT 2 -sovelluksessa. Tämä sisältää pakkaukset, tehoraportit, markkinakohtaiset sovellukset, joille Virkon™ H:n PT2:n käyttöalueilla erilaiset vaatimukset. Tämän seurauksena tätä tuotetta hallitaan erikseen ja Virkon™H:ta tukevat tekniset tiedot katsotaan tälle tuotteelle ominaisiksi. Koska tällaiset tiedot sisältyvät ECHA:n yksittäiseen viranomaishyväksyntään, tietoja ei voida käyttää keskenään.

Jotta voit tehdä turvallisen valinnan desinfiointiaineita käytettäessä, käytä aiottuun käyttöön hyväksyttyä tuotetta.

Virkon™H on tarkoitettu käytettäväksi elintarvikeketjussa hyvin lähellä kuluttajaa, joka jopa syö tuotteet suoraan. Varmistaaksesi, että kaikki sujuu hyvin ja että käytät vain kasvihuoneissa ja puutarhaviljelyssä sallittua, sinun tulee käyttää vain Virkon™H:ta tällä alueella.
Tämä pitää sinut turvassa myös jakelijana markkinoilla, että myyt vain tuotteita, jotka ovat sallittuja kasvihuoneissa.

  Kasvihuoneiden hygienia ja infektiosuojaus

  Pinnoilla ja laitteissa, esim. kasvihuoneissa ja elintarvikevarastoissa voi esiintyä patogeenisiä organismeja, mikä aiheuttaa terveysriskin henkilökunnalle ja saastuttaa elintarvikkeet, kasvit ja eläimet. Infektiosuojaukseen kuuluu hyvä hygieniakäytäntö – kaikkien rakennusten pintojen, siirrettävien laitteiden, jalkineiden, ajoneuvojen ja työkalujen jatkuva puhdistus ja desinfiointi. Paras käytäntö (Best Practice)-infektiosuojauksen toteuttaminen  vähentää riskiä taudinaiheuttajien leviämisestä tiloihin, laitteisiin, henkilöstöön ja ravintoketjuun.

  Ympäristöystävällinen kasvinsuojeluaine ECOCert-merkillä

  Virkon™ H on laajatehoinen desinfiointiaine, joka suojaa kasveja ja niihin liittyviä organismeja virusten, bakteerien ja sienten vaikutuksilta maa- ja metsätaloudessa. Virkon™ H:n happipohjainen kemia sisältää yksinkertaisia ​​epäorgaanisia suoloja, orgaanisia happoja ja pinta-aktiivisia aineita. Vaikuttavat aineet hajoavat monin eri tavoin, ja ne hajoavat vedessä ja maaperässä luonnostaan esiintyviksi aineiksi, kaliumsuolaksi ja hapeksi. Pääasialliset orgaaniset ainesosat on luokiteltu helposti biohajoaviksi OECD:n ja EU:n testausmenetelmien mukaan.

  Säännöllinen käyttö tarjoaa tehokkaan suojan monia virus- ja bakteeriperheitä vastaan, mukaan lukien tomaattivirus (tomaatti ruskea rugose-hedelmävirus), ToBRFV. Virkon™ H:ta voidaan käyttää rakennusten ja laitteiden puhdistukseen ja desinfiointiin kasvin-/kasvihuonetuotannossa sekä varastointi-/säilytystiloissa luonnonmukaista tuotantoa koskevan asetuksen (EY) N:o 834/2007 mukaisesti. Noudata aina kansallisia desinfiointia koskevia määräyksiä luonnonmukaisessa tuotannossa.

  Dokumentoitu laajatehoinen vaikutus

  Virkon™ H on laajatehoinen desinfiointiaine, jolla on tehokas koostumus ja laaja teho- ja turvallisuusdokumentaatio. Siinä yhdistyy yksinkertainen käyttö ja laaja-alainen vaikutus pinnoilla, laitteissa ja ajoneuvoissa. Se selviää erilaisista haasteista, joita vaihtelevat lämpötilat ja epäorgaaniset materiaalit asettavat todellisissa olosuhteissa. Nämä ominaisuudet tekevät Virkon™ H:sta täydellisen valinnan tyhjennetyille kasvihuoneille, pakkaus- ja varastotiloihin, joissa hygienia on tärkeää.

  Testattu ja dokumentoitu tehokkaaksi:

  • Yli 100:n viruskantaan 22:ssa eri virusperheessä

  • Yli 400:n bakteerikantaan (m.m. antibiooteille vastustuskykyiset kannat)

  • Yli 60:n sieni- ja hiivakantaan

  Monissa eri lämpötiloissa, eri kosketusajoilla ja orgaanisen aineen läsnä ollessa.