Virkon™ S

Hyvin dokumentoitu desinfiointiaine, joka on tehokas viruksia, mykoplasmaa, bakteereja ja sieniä vastaan.

Virkon™ tappaa kaikki tunnetut virukset, bakteerit ja sienet

Virkon™:n historia alkaa vuodesta 1986. Virkon™S-desinfiointiaineesta tuli nopeasti yksi edistyneimmistä karjanhoidossa ja yksi ensimmäisistä hapettavista desinfiointiaineista markkinoilla.
Virkon™ on yli kolmenkymmenen vuoden ajan asettanut uusia mittareita useilla tärkeillä bioturvallisuuden sekä infektioiden ja tautien torjunnan osa-alueilla. Nykyään tuote on tehokas jopa 500 taudinaiheuttajaa eli tartuntatauteja aiheuttavia aineita vastaan. Pitkä säilyvyys tarkoittaa myös sitä, että useilla maailman hallituksilla on varastossaan Virkon™ tautien hätätorjuntaan.
Virkon™ kehitettiin alun perin ylläpitämään maatalouden ja kotieläintuotannon turvallisuusvaatimukset. Kun virukset tunnistettiin suurimmaksi uhkaksi karjan terveydelle, tuote kehitettiin entistä tehokkaammaksi virustauteja aiheuttavia aineita vastaan. Nykyään Virkon™ on tunnettu desinfiointiaine, biohajoava, tehokas viruksia, mykoplasmaa, bakteereja, sieniä ja itiöitä vastaan.

Virkon™ tappaa kaikki tunnetut virukset, bakteerit ja sienet

Harvat desinfiointiaineet ovat käyneet läpi yhtä monta testiä kuin Virkon™. Yli 600 tutkimusta ja julkaisua dokumentoivat Virkon™:n vaikutuksia viruksiin, bakteereihin ja sieniin. Virkon™ desinfioiva vaikutus on 6-vaiheinen biosidinen ketjureaktio, joka tuhoaa solukalvoja ja denaturoi proteiineja tehden vastustuskyvyn kehittymisen mahdottomaksi. Virkon™ on käynyt läpi 30 vuoden tutkimustuloksia ilman rekisteröityä resistenssin kehittymistä. Ota yhteyttä Pharmaximiin saadaksesi pääsyn testiraportteihin ja muihin asiakirjoihin.
Katso alta luettelot virukset, bakteerit ja sienet Virkon™ tappaa.