Virkon™ H annosteluohjeet

Virkon™ H tarjoaa laajan valikoiman hygienia- ja infektiosuojaratkaisuja yhdessä pakkauksessa.

Yksi desinfiointiaine - monta käyttöaluetta:
  • Pintojen desinfiointiin sekä ulkona että sisällä
  • Varusteiden desinfiointiin
  • Kulkuneuvojen desinfiointiin
  • Jalkineiden desinfiointiin
  • Putkistojen ja juomaveden desinfiointiin

Virkon™ H

Optimaalinen desinfiointiaine; Suojaa tartunnoilta kasvihuoneissa, niihin liittyvissä rakennuksissa ja laitteissa.

Katso myös

Virkon™ H:n käyttöalueet

Desinfiointialueet Laimennussuhde Käyttö
Yleiset pinnat 1:100 (1%) Käytä joko muovista vesikannua, selkäruiskua tai painepesuria alhaisella paineella. Levitä™ H- liuosta pinnoille, 300 ml/m2. Anna vaikuttaa vähintään 30 minuuttia, huuhtele huolellisesti puhtaalla vedellä ja anna kuivua.
Irrotettavat kalusteet, laitteet ja työkalut 1:100 (1%) Käytä joko muovista vesikannua, selkäruiskua tai painepesuria alhaisella paineella. Levitä™ H- liuosta pinnoille, 300 ml/ m2. Anna vaikuttaa vähintään 30 minuuttia, huuhtele huolellisesti puhtaalla vedellä ja anna kuivua.
Sekatöörit 1:100 (1%) Desinfioi sekatöörit jokaisen kasvirivin lopussa joko upottamalla ne Virkon™ Hliuokseen tai Virkon™ H-desinfiointiaineessa kastellulla pyyhkimällä liinalla tai sienellä.
Lavat, ruukut ja muoviastiat 1:100 (1%) Esipestyt astiat desinfioidaan upottamalla ne Virkon H™ desinfiointiaineliuokseen minuutin ajaksi ja kuivataan ennen käyttöönottoa.
Saappaiden desinfiointiallas 1:100 (1%) Puhdista saappaat kaikesta näkyvästä liasta ja laita ne sitten Virkon™ H:n desinfiointiliuokseen. Lisää liuosta altaaseen päivittäin ja vaihda liuos, kun se likaantuu.
Ajoneuvon desinfiointi 1:100 (1%) Käytä joko painepesuria tai reppuruiskua ja työskentele ylhäältä alaspäin. Desinfioi kaikki ajoneuvon sisä- ja ulkopinnat Virkon™ H -desinfiointiliuoksella. Kiinnitä erityistä huomiota ajoneuvon renkaisiin, lokasuojiin ja pohjaan.
Vesijärjestelmä 1:100 (1%) Täytä vesisäiliö ja putket Virkon™ H -liuoksella. Anna vaikuttaa neljä tuntia ja huuhtele puhtaalla vedellä.
Sumutus 1:25 (4%) 1:25 (4%) Virkon™ H -liuos sekoitetaan 90/10 – vesi/Virkon™H. Käytä
sopivaa sumupistoolia 10 ml/m3 ilmatilaa kohti.

Dokumentointi

Virusluettelo

Jalkineet

Etsi jälleenmyyjä