Virkon™ H

Optimaalinen desinfiointiaine; Suojaa tartunnoilta kasvihuoneissa, niihin liittyvissä rakennuksissa ja laitteissa.

Virkon™ H - optimaalinen kasvinsuojeluaine

Soveltuu käytettäväksi tyhjissä kasvihuoneissa, varastoissa ja maatalousrakennuksissa.

  • Laajatehoinen vaikutus
  • Laaja käyttöalue
  • Hellävarainen ympäristölle
  • Merkitty Euroopan ECOCert-merkillä

Kasvihuoneiden hygienia ja infektiosuojaus

Pinnoilla ja laitteissa, esim. kasvihuoneissa ja elintarvikevarastoissa voi esiintyä patogeenisiä organismeja, mikä aiheuttaa terveysriskin henkilökunnalle ja saastuttaa elintarvikkeet, kasvit ja eläimet. Infektiosuojaukseen kuuluu hyvä hygieniakäytäntö – kaikkien rakennusten pintojen, siirrettävien laitteiden, jalkineiden, ajoneuvojen ja työkalujen jatkuva puhdistus ja desinfiointi. Paras käytäntö (Best Practice)-infektiosuojauksen toteuttaminen  vähentää riskiä taudinaiheuttajien leviämisestä tiloihin, laitteisiin, henkilöstöön ja ravintoketjuun.

Ympäristöystävällinen kasvinsuojeluaine ECOCert-merkillä

Virkon™ H on laajatehoinen desinfiointiaine, joka suojaa kasveja ja niihin liittyviä organismeja virusten, bakteerien ja sienten vaikutuksilta maa- ja metsätaloudessa. Virkon™ H:n happipohjainen kemia sisältää yksinkertaisia ​​epäorgaanisia suoloja, orgaanisia happoja ja pinta-aktiivisia aineita. Vaikuttavat aineet hajoavat monin eri tavoin, ja ne hajoavat vedessä ja maaperässä luonnostaan esiintyviksi aineiksi, kaliumsuolaksi ja hapeksi. Pääasialliset orgaaniset ainesosat on luokiteltu helposti biohajoaviksi OECD:n ja EU:n testausmenetelmien mukaan.

Säännöllinen käyttö tarjoaa tehokkaan suojan monia virus- ja bakteeriperheitä vastaan, mukaan lukien tomaattivirus (tomaatti ruskea rugose-hedelmävirus), ToBRFV. Virkon™ H:ta voidaan käyttää rakennusten ja laitteiden puhdistukseen ja desinfiointiin kasvin-/kasvihuonetuotannossa sekä varastointi-/säilytystiloissa luonnonmukaista tuotantoa koskevan asetuksen (EY) N:o 834/2007 mukaisesti. Noudata aina kansallisia desinfiointia koskevia määräyksiä luonnonmukaisessa tuotannossa.

Dokumentoitu laajatehoinen vaikutus

Virkon™ H on laajatehoinen desinfiointiaine, jolla on tehokas koostumus ja laaja teho- ja turvallisuusdokumentaatio. Siinä yhdistyy yksinkertainen käyttö ja laaja-alainen vaikutus pinnoilla, laitteissa ja ajoneuvoissa. Se selviää erilaisista haasteista, joita vaihtelevat lämpötilat ja epäorgaaniset materiaalit asettavat todellisissa olosuhteissa. Nämä ominaisuudet tekevät Virkon™ H:sta täydellisen valinnan tyhjennetyille kasvihuoneille, pakkaus- ja varastotiloihin, joissa hygienia on tärkeää.

Testattu ja dokumentoitu tehokkaaksi:

  • Yli 100:n viruskantaan 22:ssa eri virusperheessä
  • Yli 400:n bakteerikantaan (m.m. antibiooteille vastustuskykyiset kannat)
  • Yli 60:n sieni- ja hiivakantaan

Monissa eri lämpötiloissa, eri kosketusajoilla ja orgaanisen aineen läsnä ollessa.

Käyttöalueet

Dokumentointi

Virusluettelo

Etsi jälleenmyyjä